SigurantaUsi MetaliceUsi Secor PremiumUtile

Siguranta oferita de usile metalice Secor Premium

Posted at January 15, 2014 | By : | Categories : Siguranta,Usi Metalice,Usi Secor Premium,Utile | 0 Comment

Indiferent in ce perioada a anului ne aflam, siguranta casei noastre este foarte importanta. Usile locuintei sunt componente care necesita o mare atentie asupra rezistentei si sigurantei. Compania Genius Group a alocat foarte mult timp cercetarii acestui domeniu. Astfel, echipele de ingineri au analizat in atelierele de productie rezistenta usilor Secor. Usile metalice de inalta siguranta Secor ofera o calitate superioara si o rezostenta mai mare in fata tehnicilor de spargere folosite de hoti.

Usile Secor Premium sunt considerate usi metalice de inalta siguranta deoarece ofera o siguranta ridicata prin intermediul sistemului de inchidere, sistem care realizeaza inchiderea usilor in 9 puncte simultan (dispuse pe toate laturile tocurilor). Usile metalice  de inalta siguranta Secor Premium sunt confectionate dintr-o structura de tabla dubla decapata cu grosime de 1 mm si avand zona zavoarelor protejata suplimentar cu tabla de 2,5 mm grosime.

Siguranta este oferita si datorita unui blindaj din otel calit care protejeaza zavorul si cilindrul, blindaj conceput sa nu ofere posibilitatea smulgerii de pe usa si nici accesul la zavorul si cilindrul usii metalice.

Pentru o protectie suplimentara a usilor Secor Premium s-a folosit un sistem de protectie suplimentar pentru cilindru, sistem de siguranta care include o placuta antigaurire calita.

Sistemul de inchidere centralizata a usilor Secor Premium este un sistem propriu, unic pe piata, si ofera o siguranta ridicata.

Leave a Comment